برای دیدن محتوای سایت روی دکمه دسته بندی کلیک بفرمایید

دسته بندی

Breadcrumbs Image

تشخیص و تقویت عزت نفس کودکان توسط والدین به همراه ویدیو

کودک از بدو تولد این توانایی را دارددارد که از چیزهای جدید و روش های جدید را کشف کند، مسلما اگر والدین در این مسیر به کودکشان کمک نکنند او دچار مشکل می شود. یکی از وظایف والدین این است که از همان ابتدا کاری کنند که کودک اعتماد به نفس و عزت لازم برای مواجه با زندگی که پیش رو به دست آورد. در ادامه به این موضوع مهم و اساسی و وظیفه والدین در تقویت عزت نفس کودک می پردازیم، با ما همراه باشید.

کودک در واقع مانند یک زمین خنثی است که همه چیزهایی را که در اطرافش است جذب می کند و از آنها می آموزد.   کودک باید از حمایت و چارچوبی برای ایجاد، تقویت و رشد عزت  نفس خود برخوردار باشد. و این وظیفه والدین و سر پرستان کودک است. 

5 دلیل اهمیت اعتماد به نفس در کودکان به همراه ویدئو

اهمیت عزت نفس کودک و ۱۸ علامت هشدار دهنده عزت نفس پایین کودک

هر چه کودک  کوچکتر باشد، راحت تر می توان  عزت نفس او را بر هم زد. کودک با پذیرایی از محیط اطراف خود در مواجهه با عوامل خاصی اعتماد به نفس و عزت نفس خود را از دست می دهد. مانند انتقاد، سرزنش، مشکل، مقایسه با کودکان دیگر یا قلدری

 

چگونه کمبود عزت نفس را در کودک تشخیص دهیم؟ 

 با مشاهده روزانه کودک است که می توانید این علائم  را در کودک تشخیص دهید. مانند: 

۱)ترس دائمی از همه چیز 

کودک در هنگام آزمایش چیزهایی که برای او ناشناخته اند دچار ترس و اضطراب میشود و. 

۲)خیلی کم کاری را به تنهایی انجام می دهد:

 امتحان کردن یک بازی جدید در پارک، تنها لباس پوشیدن، کنار گذاشتن وسایلش و غیره.

۳)خجالت زیاد:

این کودک به دیگران نزدیک نمی شود و در اجتماع یا در حین فعالیت های گروهی مشکل دارد

۴)بی ارزش کردن شخصیتش:

حتی قبل از انجام کاری، کودک باور می کند که موفق نمی شود، ظرفیت آن را ندارد، توان آن را ندارد... پس هزار بهانه برای انجام ندادن آن کار پیدا می کند. و

 مثل بازی های گروهی انجام  تکالیف.

۵)جستجو برای تایید والدین

 کودک هرگز به تنهایی عمل نمی کند. او قبل از شروع هر کاری نیاز دائمی به حضور یا دخالت والدینش دارد. 

سعی کنید به کودکتان توجه کنیدو  موقعیت‌هایی را که ممکن است  فرزندتان فاقد عزت  نفس باشد، شناسایی کنید. و بدین ترتیب راه حل های مناسب را پیشنهاد دهید و به او کمک کنید تا بر ترس هایش غلبه کند. برای انجام این کار، می‌توانید با ایجاد یک روال در پایان هر روز که از مدرسه به خانه می‌روید، شروع کنید. نزدیک شام یا حتی قبل از خواب  با فرزندتان صحبت کنید و اجازه دهید  او در عین حال دلهره های خود را از فلان موضوع و همچنین کارهای روزانه خود را برای شما بگوید بدون ترس از وذکنش شما... 

پرورش اعتماد به نفس و عزت نفس کودک

ویدئوی امر و نهی کردن والدین و تاثیر آن روی اعتماد به نفس کودک

افشاگری به کودک کمک می کند تا با موانعی که با آن روبرو می شود کنار بیاید. در کارهای روزانه از او کمک و مشورت بخواهید علاوه بر این، با صحبت های مکرر با فرزندتان، به او کمک می کنید تا به طور روزانه از نقاط قوت و توانایی هایش آگاه شود.  

 

برای تقویت عزت  نفس کودکم چه کنم؟ 👇🏻

حرف شما از نظر فرزندتان طلاست. بنابراین مهم است که در تمام لحظات زندگی به کودک حمایت، مهربانی، مثبت اندیشی و تشویق نشان دهید. به خصوص زمانی که کودک اعتماد به نفس ندارد و اشتباه می کند. 

در صورت شکست  کودک با توضیح دادن به او که در اولین تلاش موفق نشدید مهم نیست هنوز خیلی فرصت داری  به او کمک کنید دید مثبتی نسبت به رندگی  داشته باشد. 

به او یاد آوری کنید که نهایت به آنچه میخواهد  خواهد رسید. 

 

ابراز غرور، ا و تشویق شما باعث افزایش انگیزه می شود و به همان اندازه کودک را با تشویق طبیعی به انجام کارهای جدید بدون ترس از اشتباه کردن، تقویت می کند. این باعث تقویت عزت نفس او می شود، استقلال او را توسعه می دهد و به تدریج به او کمک می کند اعتماد به نفس پیدا کند. 

 

ما روی تلاش تمرکز می کنیم نه روی نتیجه 

برای کمک به فرزندتان برای کسب اعتماد به نفس و عزت نفس  یا ایجاد اعتماد به نفس، بهتر است به جای نتیجه آن، ارزش عملتان نگاه  کنید و اورا تشویق کنید. به عبارت دیگر، چه کودک در کاری که انجام می دهد موفق شود یا نه، مهم ترین چیز برای تقویت عزت نفس و اعتماد به نفس او این است که به تلاش، و انتخاب هایش احترام بگذاریم. 

در وب سایت مام پلاس ببینید 

11نکته برای تقویت اعتماد بنفس و عزت نفس کودک

 


برچسب ها

مجیدظفری

مجیدظفری

توضیحات بیشتر

مشاهده نظرات

دیدگاه ارزشمند شما

لطفا فیلدهایی که با * مشخص شده است را پر کنید، آدرس ایمیل شما نمایش داده نمی شود