برای دیدن محتوای سایت روی دکمه دسته بندی کلیک بفرمایید

دسته بندی

Breadcrumbs Image

راه حل برای کودکی که اسباب بازی هایش را خراب می کند

گاهی اوقات فرزند شما ممکن است به طور تصادفی چیزی را خراب کند. اما اگر عمدا شروع به از بین بردن وسایل و یا اسباب بازی هایش کند که درحالت عادی می باید از آن ها لذت ببرد  چه باید کرد؟ چگونه کودک را از اینکار منع کنیم؟ آیا  باید مجازات شود؟ در این مقاله خواهیم فهمید که چرا یک کودک اسباب بازی و وسایلش را خراب میکند؟ ، دریابیم که چگونه در چنین شرایطی با بزرگسالان رفتار کند. باوب سایت مام پلاس همراه باشید و اگر سوال یا پیشنهادی داشتید در قسمت دیدگاه پایین صفحه با ما در میون بزارید.

شاید شما هم از جمله کسانی باشیدکه در این وضعیت اقتصادی و با قیمت های سر به فلک کشیده اجناس در خانه کودک یا کودکانی داشته باشید که مرتبا اسباب بازی هایش را می شکند و یا خراب می کند.... 

در این مقاله و ویدیو چند علتی که ممکن است کودکتان این کار را انجام میدهد و پیشنهادهایی به شما داده شده تا بتوانید این مشکل کودک را حل کنید. 

در وب سایت مام پلاس ببینید. 🕊👇🏻

🕊👈🏻با کودکی که اسباب بازی هایش را به اشتراک نمیگدارد چگونه برخورد کنیم؟ 

🕊👈🏻ویدیوی کودکم اسباب بازی هایش را به کسی نمی دهد

 

دلایل به همراه راه حل ها برای کودکی که اسباب بازی هایش را خراب می کند

۱)کودک اسباب بازی هایی را می شکند زیرا مناسب سن او نیستند و طرز استفاده از آن هارا یاد نگرفته است

 

اغلب کودک اسباب‌بازی‌ها را می‌شکند، زیرا بلد نیست از آن ها استفاده  کند،والدین می خواهند کودک را راضی کنند  و دقیقاً آنچه را که او می خواهد انجام دهند. اما گاهی کودک اسباب بازی یا وسیله  ای را که اسباب بازی برای نوزاد مناسب نیست. او کوچکتر از آن است که بفهمد با آن اسباب بازی باید با احتیاط برخورد شود. 

 

در اینجا یک مثال ساده وجود دارد: یک نوزاد فقط چهار سال دارد. اما اصرار دارد که یک ماشین خوب با درهای باز، بدنه بالارونده و چرخ های چرخان بخرد. و  والدین موافقت کنند و چیز نسبتاً گرانی برای کودک می خرند.. اما کودک اسباب بازی را بخاطر اینکه بلد نیست با آن کار کند خراب می کند. 

۲)ویژگی های خلق و خو

الان متاسفانه پرخاشگری مشخصه خیلی از بچه هاست. تمام علل رفتارهای «خشونت آمیز» در ویژگی های مزاج پنهان می شود. کودک  بی قرار است، به سرعت حواسش پرت می شود، به راحتی تحریک می شود، بسیار فعال است. این بچه ها خودشان اسباب بازی ها را می شکنند. 

واضح است که چشم پوشی از چنین مشکلی غیرممکن است. اگر تظاهرات هنوز در مرحله اولیه هستند، می توانید سعی کنید به تنهایی با آن کنار بیایید.

سرزنش کودک لازم نیستو تنبیه منجر به افزایش پرخاشگری یا انزوا می شود. هر دو واکنش نتایج بسیار ضعیفی دارند.

تا حد امکان با مهربانی توضیح دهید که این رفتار اشتباه است.

شرایط را برای از بین بردن احساسات انباشته شده ایجاد کنید. یک راه حل عالی این است که همراه  کودک و بااسباب بازی های او بازی کنید.

کاری کنید که کودکان انرژی شان را تخلیه کنند. 

در وب سایت مام پلاس ببینید 👇🏻

👈🏻🌿آموزش مشاغل به کودکان با معرفی 17اسباب بازی آموزش مشاغل و انواع شعر آموزش مشاغل پیش دبستانی

👈🏻🌿چراکودک نمیتواند در یک اتاق شلوغ اسباب بازی های خودرا پیدا کند

۲)گاهی کودک از روی کنجکاوی وسیله یا اسباب بازی اش را خراب میکند

بسیاری از کودکان زمانی که تمایل غیر قابل مقاومتی برای یادگیری چیزهای جدید دارند، برای هر چیزی آماده هستند. آنها اسباب بازی ها را جدا می کنند، باز می کنند، می شکنند. این بچه ها فقط می خواهند بدانند اشیا چگونه چیده شده اند، چه چیزی در داخل دارند. متأسفانه، چیزهای گران قیمت کنجکاوی را بیشتر تحریک می کند. بنابراین در وهله اول در خطر هستند. بیشتر اوقات ، کودکان سعی می کنند اسباب بازی ها را جمع آوری کنند ، اما این در حال حاضر غیرممکن است. 

یک راه‌حل عالی وجود دارد: اسباب‌بازی‌های با طراحی بیشتری را برای فرزندتان بخرید، اسباب‌بازی‌هایی که می‌توانید با خیال راحت کنار هم بچینید و جدا کنید. به فرزندتان اجازه دهید کارتون های آموزشی، مستند تماشا کند. برای کودکان بزرگتر خواندن دایره المعارف ها مفید خواهد بود. بنابراین، کودک شما کنجکاوی او را ارضا خواهد کرد

۳)کودک می خواهد توجه والدین را به خود جلب کند

این مورد هم زیاد دیده می شود،کودک به طور مرتب شروع به شیطنت  می کند، اسباب بازی ها را می شکند، سر میز بدرفتاری می کند ، مدام عمل می کند... و همه چیز منحصراً یک هدف را هدف قرار می دهد.

فقط فکر کنید: شاید فرزند  شما نیاز به توجه شما دارد؟ برخی از کودکان از مراقبت بیش از حد رنج می برند، اما برعکس، کسی با بازی با والدین خود از مراقبت بی توجهی می کند

اول از همه، شما باید با کودک صحبت کنید. از او بپرسید که آیا می خواهد با شما راه برود، بخواند یا نقاشی بکشد. پیشنهاد یک بازی جالب به عنوان مثال، می توانید یک تئاتر عروسکی بداهه با حیوانات و عروسک ها ترتیب دهید. بسیاری از کودکان خوشحال خواهند شد که با والدین خود در خیابان بیرون بیایند، با هم بدوند، همه اینها رابطه با کودک را تقویت می کند و تأثیر مثبتی بر روابط در کل خانواده دارد. 

 


برچسب ها

مجیدظفری

مجیدظفری

توضیحات بیشتر

مشاهده نظرات

دیدگاه ارزشمند شما

لطفا فیلدهایی که با * مشخص شده است را پر کنید، آدرس ایمیل شما نمایش داده نمی شود