برای دیدن محتوای سایت روی دکمه دسته بندی کلیک بفرمایید

دسته بندی

Breadcrumbs Image
کاربرگ و آزمون فصل هفتم ریاضی ششم.jpg

کاربرگ و آزمون فصل هفتم ریاضی ششم همراه با درسنامه تقریب

کاربران محترم مام پلاس ، در این پست ،کاربرگ و آزمون فصل هفتم(تقریب)، ریاضی ششم دبستان به همراه درسنامه تقریب ارائه شده است.در ابتدای پست فایل pdfکاربرگ وآزمون فصل هفتم ریاضی ششم و همچنین در آخر پست کاربرگ و آزمون فصل ششم ریاضی ششم دبستان قرار داده شده است، برای یادگیری بهتر آزمون ها را چاپ کنید.

کاربرگ و آزمون فصل هفتم ریاضی ششم دبستان
 

درسنامه فصل هفتم ریاضی ششم دبستان

تقریب

تقریب زدن: در سالهای گذشته با تقریب زدن عددها آشنا شدیم استفاده از عددهای تقریبی در علوم مختلف موضوعی متداول و رایج است. همچنین در بسیاری از موضوعات نیازی به محاسبه ی دقیق عددها نداریم و میتوانیم از مقدارهای تقریبی این اعداد استفاده کنیم. تقریب به روش قطع کردن فرض کنید میخواهیم عدد ۵۳۷۴ را با تقریب کمتر از ۱۰ به روش قطع کردن به دست بیاوریم برای این کار ابتدا زیر رقم مربوط به تقریب خواسته شده (یعنی رقم دهگان) خط میکشیم
حالا به جای رقمهای بعد از خط صفر قرار میدهیم که میشه:۵۳۷۰
تقریب به روش گرد کردن:گاهی وقتها میخواهیم با خطای کمتری تقریب بزنیم. برای این کار میتوانیم از تقریب به روش گرد کردن استفاده کنیم فرض کنید میخواهیم عدد ۴۸/۲۷۸ را به روش گرد کردن با تقریب کمتر از ۰/۱ تقریب بزنیم برای این ،کار باید مراحل زیر را به ترتیب انجام بدهیم ابتدا زیر رقم مربوط به تقریب خواسته شده خط میکشیم حالا به رقم سمت راست رقم مشخص شده نگاه میکنیم اگر رقم سمت راست بزرگتر از ۵ بود یک واحد به رقمی که زیر آن خط کشیده اضافه میکنیم.
اگر رقم سمت راست رقمی که زیر آن خط کشیده ایم کمتر از ۵ ،باشد، رقمی که زیر آن خط کشیده ایم را تغییر نمیدهیم و به جای رقم های سمت راست ،آن عدد صفر را قرار میدهیم.
ا تقریب زدن کسر به روش قطع کردن: گاهی وقتها لازم است تا مقدار تقریبی یک کسر که صورت آن بر مخرجش بخش پذیر نیست را به دست بیاوریم برای این کار باید صورت کسر را بر مخرج آن تقسیم کنیم و تقسیم را با توجه به تقریب خواسته شده ادامه دهیم خارج قسمت به دست آمده، برابر مقدار تقریبی کسر مورد نظر است .

ترتیب انجام عملیات در محاسبات

  در انجام عملیات ریاضی برای عبارت هایی که در آنها جمع، تفریق، ضرب، تقسیم و پرانتز وجود دارد به ترتیب اولویت های زیر عمل میکنیم

گام اول: ابتدا حاصل پرانتزها را حساب میکنیم اگر چندین پرانتز داخل هم باشند، داخلی ترین پرانتز را حساب میکنیم و سپس به سراغ پرانتز بعدی میرویم.
گام ۲ :حالا به سراغ ضرب و تقسیم ها میرویم اگر چند ضرب و تقسیم داشتیم به ترتیب آنها را ازچپ به راست انجام میدهیم.  حاصل پرانتزها را حساب میکنیم در انتها به سراغ جمع و تفریق ها میرویم اگر چند جمع و تفریق داشتیم، آنها را به ترتیب ازچپ به راست انجام میدهیم.

 

کاربرگ و آزمون فصل ششم ریاضی ششم دبستان


برچسب ها

طیبه امامی

طیبه امامی

توضیحات بیشتر

مشاهده نظرات

دیدگاه ارزشمند شما

لطفا فیلدهایی که با * مشخص شده است را پر کنید، آدرس ایمیل شما نمایش داده نمی شود