برای دیدن محتوای سایت روی دکمه دسته بندی کلیک بفرمایید

دسته بندی

Breadcrumbs Image

با کودکی که اسباب بازی هایش را به اشتراک نمیگدارد چگونه برخورد کنیم؟

چرا کودکم اسباب بازی هایش را به کسی نمی دهد؟ با کودکی که وسایلش را به کسی نمی دهد چگونه برخورد کنیم؟ چگونه میتوان به کودک آموزش داد که اسباب بازی هایش را به اشتراک بگذارد؟جواب تمام این سوالات را در ویدئوی پیشنهادی مام پلاس ببینید...

چند نکته برای آموزش نحوه اشتراک گذاری اسباب بازی به کودکان نوپا :

 

 1. موارد سازنده اشتراک گذاری اسباب بازی را پرورش دهید

 کودکان را به همدلی، نوبت کاری، انصاف و همکاری را تشویق کنید.

 2. آن ها را مجبور نکنید که اسبا بازی هایشان را بدهند: 

آنها به سادگی هنوز از نظر رشدی برای اشتراک‌گذاری در بازی و اسباب بازی آماده نیستند، بنابراین وقتی به اشتراک نمی‌گذارند آنها را مجبور نکنید یا سرزنش نکنید. تلاش برای وادار کردن کودک نوپا به اشتراک گذاری وسایل و اسباب بازی هایش مانند تلاش برای وادار کردن او به بستن بند کفش است. او به سادگی از نظر رشدی آماده انجام آن نیست! تنبیه کردن او با سرزنش یا قرار دادن او در زمان استراحت ممکن است بیشتر از اینکه درسی درباره اشتراک‌گذاری وسایل و اسباب بازی به او بیاموزد، او را گیج کند.

3. به آرامی آنها را راهنمایی کنید

برای کودکان یک ساله، سعی کنید از حواس پرتی و تغییر جهت در هنگام به درگیری برای دادن اسباب بازی هایش استفاده کنید.  

از سوی دیگر، کودک نوپایی که به دومین سالگرد تولدش نزدیک می شود، ممکن است کمی بیشتر نیاز داشته باشد. سطح او را پایین بیاورید و دیدگاه و همدلی را استفاده کنید. هر دوی شما ماشین قرمز را می خواهید. سخت است. دوستت با آن بازی می کند و هنوز نمی خواهد متوقف شود." یا، "می فهمم که می خواهی با ماشین قرمز بازی کنی. اما دوستت ناراحت است زیرا تو آن را از او گرفتی.» سپس، راه حل های ممکن را ارائه دهید.

وقتی نوبت به راه حل ها می رسد، می توانید چیزهای مختلفی را امتحان کنید. برخی از متخصصان می گویند که بچه های کوچک را تشویق کنید تا با چیزی بازی کنند تا زمانی که "همه چیز تمام شود" و سپس یک کودک دیگر می تواند نوبت پیدا کند. روان شناسان می گویند که این کار قاطعیت مثبت، نوبت گرفتن توسط کودک و صبر را می آموزد. با این حال، گاهی اوقات "همه کار انجام شده" خیلی طولانی است، در این صورت می توانید یک تایمر اسباب بازی را امتحان کنید: وقتی کودکان نوپا همان اسباب بازی را می خواهند، زنگ ساعت را تنظیم کنید. یک کودک تا زمانی که زنگ هشدار به صدا درآید با اسباب بازی بازی می کند و سپس کودک دیگر برای مدت مشابه نوبت می گیرد.

4. به دارایی ها(اسباب بازی های )مورد علاقه کودکتان احترام بگذارید: 

در طول بازی ها، اسباب بازی های مورد علاقه یا حیوانات عروسکی را کنار بگذارید تا از خراب شدن آن ها جلوگیری کنید.

اگر کودک نوپای شما از لمس اسباب‌بازی‌هایش توسط کودکان دیگر ناراحت می‌شود، در مورد اسباب‌بازی‌های خاص در مقابل اسباب‌بازی‌های مشترک با او صحبت کنید. موارد ویژه ای که او باید کنار بگذارد، و مواردی که به اشتراک گذاشته می شود برای سایر کودکان مشکلی ندارد.

یادگیری اشتراک‌گذاری اسباب بازی و وسایل فرآیندی طولانی است، اما استفاده از این استراتژی‌ها به ایجاد پایه‌ای برای اشتراک‌گذاری بهتر با رسیدن او به مهدکودک ،پیش‌دبستانی، و فراتر از آن کمک می‌کند.

 


برچسب ها

مجیدظفری

مجیدظفری

توضیحات بیشتر

مشاهده نظرات

دیدگاه ارزشمند شما

لطفا فیلدهایی که با * مشخص شده است را پر کنید، آدرس ایمیل شما نمایش داده نمی شود