برای دیدن محتوای سایت روی دکمه دسته بندی کلیک بفرمایید

دسته بندی

Breadcrumbs Image
a7add136-6980-41f3-9206-9ebec92e2a8d.jpg

جدا کردن اتاق خواب کودک از والدین

والدین عزیز، این پست به شما راهکارهایی را آموزش می دهد، که بتوانید با درنظر گرفتن زمان مناسب و یک سری ترفندها، اتاق خواب کودک خود را با صبر وحوصله جدا کنید.

جدا کردن اتاق خواب کودک

*ابتدا سعی کنید به اتاق کودک برسید و وسایل و اسباب بازی هایی را که او دوست دارد در آن قرار دهید، ساعاتی در روز به همراه کودک در اتاق او بنشینید و با او در اتاق بازی کنید.

* تمام قسمت های اتاق را به کودک نشان دهید، اتاق کودک هرگز نباید تاریک و بدون نور باشد تا بتواند به راحتی و بدون ترس به اتاق شخصی اش علاقه مند شود و آنجا را بپذیرد.

* در طول روز برای بازی کردن، فرزندتان را به اتاق خودش هدایت کنید و به او بگویید که در همان اتاق می‌تواند بازی کند و نباید وسایل بازی اش را به خارج از اتاق بیاورد.

* در طول روز و در میان بازی و هنگامی که کودک خسته می‌شود او را در همان اتاق بخوابانید، کنارش بمانید تا کامل به خواب رود.

* هنگام خوابیدن کودک در اتاق خوابش به هیچ وجه کنارش یا در تخت خوابش دراز نکشید بلکه کنار تختش بنشینید و با قصه گویی و هر کاری که فکر می‌کنید به آن علاقه دارد، به او کمک کنید تا بخوابد.

* در بعضی از خانواده‌ها خوابیدن بچه بین پدر و مادر تا سنین بالاتر از سه سال هم انجام می‌گیرد، وقتی کودک با محیطی انس بگیرد و مفهوم ترس و تاریکی و... را متوجه شود به سختی می شود او را به اتاقی فرستاد که در آن تنها بخوابد.

* به دلیل نیاز حیاتی کودک به مراقبت والدین، نوزاد دست‌کم شش ماه و در بهترین شرایط دوازده ماه در یک اتاق با والدین بخوابد ولی نه در یک تخت خواب.


فائزه جرفی

فائزه جرفی

توضیحات بیشتر

مشاهده نظرات

دیدگاه ارزشمند شما

لطفا فیلدهایی که با * مشخص شده است را پر کنید، آدرس ایمیل شما نمایش داده نمی شود