برای دیدن محتوای سایت روی دکمه دسته بندی کلیک بفرمایید

دسته بندی

Breadcrumbs Image

مزایا و مضرات هم نشینی و بازی کودک با کودکان بزرگتر از خود به همراه ویدئو

کودکانی که با کودکان بزرگ تر از خودهم نشینی و بازی می کنند چه تاثیری روی رفتار آنها دارد؟ آیا منفی است یا مثبت؟ میتوانیم اجازه دهیم فرزندمان با بزرگ تر از خود بازی کند یانه؟ با مام پلاس همراه باشید و نظرات مختلف را ببینید و بشنوید...

در مام پلاس مشاهده کنید:

۴ روش کاربردی برای تربیت کودک

بازی و همنشینی کودک با بزرگ تر از خود همیشه دغدغه و سوال والدین بوده. اینکه تا چه اندازه مفییا مضر است، باید هم ویدئو را ببینید و هم نظرات دانشمندان را از جهات مختلف و با توجه به فرهنگ های مختلف مشاهده کنید.

ویدئوی پیش روی شما به مضرات می پردازد و متن پیشنهادی درباره فواید صحبت میکند:

فواید بازی کودکان با کودک بزرگ تر از خود

تحقیقات نشان می دهد که کودکان از بازی در سنین مختلف سود می برند.

 یک نسل پیش، بازی چیزی بود که اکثر والدین هیچ فکری درباره آن نداشتند. در یک روز خوب، والدین بچه ها را صبح به محله می فرستادند و به آنها می گفتند برای شام برگردند. این روزها دیگر اینطور نیست.

 اخیراً، دانشمندان علوم اجتماعی بررسی کرده‌اند که چه اتفاقی می‌افتد وقتی گروه های سنی مختلط از بچه‌ها با هم بازی می‌کنند، مثل گروه محله‌ای دیروز.

 به دوستانی که با آنها بزرگ شده اید فکر کنید. به احتمال زیاد، جغرافیا نقش مهمی داشت. شما با بچه های محله تان بازی میکردید و می گشتید، همه سنین با هم.

 اما زمان بازی که زمانی به صورت ارگانیک اتفاق می‌افتاد، اکنون اغلب برنامه‌ریزی می‌شود، مانند تاریخ‌های بازی، و تقریباً همیشه تحت نظارت است. دانشمندان معتقدند وقتی بچه‌های سنین مختلط با هم بازی می‌کنند، مزایایی برای همه وجود دارد.

 دانشمندان می گویند:«کودکان به طور طبیعی به سمت کودکان بزرگتر کشیده می شوند. آنها می خواهند بتوانند کاری را که بچه های بزرگتر انجام می دهند انجام دهند. و جالب اینجاست که بچه های بزرگتر به بچه های کوچکتر کشیده می شوند.»

دانشمندان در تحقیقات خود متوجه شدند که بچه‌های کوچک‌تر از بازی با بچه‌های بزرگ‌تر مهارت‌های تحصیلی کسب می‌کنند. آن‌ها تشویق شدند تا کلماتی را که نمی‌دانستند بخوانند و زمانی که بچه‌های بزرگ‌تر از آنها خواستند نمره بگیرند، ریاضی را یاد گرفتند. بچه‌های بزرگ‌تر وقتی با بچه‌های کوچک‌تر بازی می‌کردند، بیشتر پرورش می‌دادند و بیشتر درگیر بازی‌های خلاقانه با انرژی بالا بودند.

 به عقیده روان شناسان کودک، والدین و مربیان باید کودکان را در هر سنی تشویق کنند تا با هم بازی کنند. 
یکی از والدین یا شاید پدربزرگ و مادربزرگی در خانه باشد که در خانه است، می تواند آنجا بنشیند و مطمئن شود که به اندازه کافی فضا برای کودکان کوچکتر امن است، اما نباید در بازی کودکان دخالت کنند. اجازه دهید بچه ها اختلافاتشان را خودشان حل کنند.

 


برچسب ها

مجیدظفری

مجیدظفری

توضیحات بیشتر

مشاهده نظرات

دیدگاه ارزشمند شما

لطفا فیلدهایی که با * مشخص شده است را پر کنید، آدرس ایمیل شما نمایش داده نمی شود