برای دیدن محتوای سایت روی دکمه دسته بندی کلیک بفرمایید

دسته بندی

Breadcrumbs Image

آیا گذاشتن بچه ها جلوی فرمون کاردرستی هست؟

نمی توان تعداد کودکانی را که در طول روز به والدین خود التماس می کنند تا روی صندلی سرنشین جلو بنشینند، شمرد. بچه ها علاقه زیادی دارند که نقش بزرگتر ها را بازی کنند و جای آنان باشند. در مواجهه با این معضل، یک سوال اساسی مطرح می شود. آیا گذاشتن کودک در صندلی جلوی ماشین منطقی است؟ یا بدون صندلی کمکی، کودک در چه سنی می تواند با خیال راحت جلوی ماشین بنشیند؟ برای پاسخ به این سؤالات با مام پلاس همراه باشید.

در اروپا و در اکثر کشورهای صنعتی، قوانین سختگیرانه ای بر حمل و نقل کودکان خردسال حاکم است. این قوانین به دور از یک مد، نتیجه مطالعات مستمر در زمینه ایمنی راه هستند.

کارشناسان به این نتیجهرسیده اند که صندلی عقب بهترین مکان برای کودکان است. در صورت تصادف، کودکانی که در صندلی عقب قرار می گیرند، شانس بیشتری برای زنده ماندن نسبت به کودکانی که در صندلی جلو قرار می گیرند، دارند. به همین دلیل است که قرار دادن کودک در صندلی جلو به شدت ممنوع است.

برای نشستن در جلوی خودرو، مسافر باید بتواند از کمربند ایمنی استفاده کند. کمربند ایمنی وسیله ای است که برای محافظت از سرنشین خودرو در برابر حرکات خطرناکی که ممکن است در اثر برخورد یا توقف ناگهانی ایجاد شود طراحی شده است. با کاهش نیروی ضربه های ثانویه، احتمال مرگ یا آسیب جدی در تصادف را کاهش می دهد. همچنین سرنشینان را در موقعیت صحیح برای حداکثر کارایی کیسه هوا نگه می دارد و از بیرون ریختن سرنشینان از خودرو جلوگیری می کند.

در وب سایت مام پلاس ببینید

آموزش نقاشی چند نوع ماشین به همراه کاربرگ رنگ آمیزی

معرفی مشاغل _انواع ماشین های امدادی_ پیش دبستانی و مهدکودک

قدلازم برای قرار دادن کودک در جلوی ماشین 

برای قرار دادن کودک در جلوی ماشین باید حداقل 135 سانتی متر قد داشته باشد. صندلی‌های کمکی که  والدین برای کودک تهیه می کنند این امکان را فراهم می‌کنند که کمربند ایمنی را برای کودکی که سایز کوچک‌تری دارد بسته شود، اما برای نصب در جلوی خودرو در نظر گرفته نشده است.

 

سن لازم برای قرار دادن کودک در جلوی ماشین

 

در اکثر قوانین، کودک باید حداقل 13 سال داشته باشد تا بتوانند روی  صندلی جلو بنشینند . یکی از عوامل اصلی این است که کودکان کوچکتر هنوز سیستم بدنی شان کامل و محکم نشده ک خطر ابتلا به اندام های حیاتی را در تصادف افزایش می دهد. اگرچه کودکان زیر 13 سال می توانند به اندازه برخی بزرگسالان وزن یا قد داشته باشند، استخوان های لگن آنها به طور کامل رشد نکرده است. کمربند ایمنی در کودکان می تواند از روی شکم بالا برود و در صورت برخورد احتمال آسیب به اندام های شکمی را افزایش دهد. استخوان سینه ممکن است تا سن 11 تا 17 سالگی به طور کامل رشد نکند و خطر آسیب قلبی و ریوی را افزایش دهد.

سه قسمت از وسیله نقلیه که بیشترین صدمات را در هنگام تصادفات رانندگی به همراه دارند عبارتند از شیشه جلو، داشبورد و کیسه هوا. کودکانی که به درستی در صندلی عقب نشسته اند، به احتمال زیاد با این عناصر تماس ندارند.

 


برچسب ها

مجیدظفری

مجیدظفری

توضیحات بیشتر

مشاهده نظرات

دیدگاه ارزشمند شما

لطفا فیلدهایی که با * مشخص شده است را پر کنید، آدرس ایمیل شما نمایش داده نمی شود